Standard BBQ rubb
Denna brukar jag göra i en jätte sats i början av året då den håller sig tills den tar slut. Funkar som bas för mycket och perfekt när man snabbt skall grilla något.
Denna är tagen ur boken How to Grill av Steven Raichlen
0,6dl brunt farinsocker
0,6dl paprika pulver den söta sorten
3 msk malen svartpeppar
3 msk krossat flingsalt
1 msk hickory rökt salt (finns på de flesta stora affärer)
2 tsk vitlökspulver
2 tsk lökpulver
2 tsk sellerifrö
1 tsk cayenne peppar
Sellerifrö: Vet inte om man finner detta i Sverige, jag har köpt på mig en massa när jag har varit i USA. Men hittar ni det så meddela mig gärna var det finns. Det är värt att leta efter kan jag säga. Blanda bara ihop det hela i en skål och förvara det i en lufttät burk bland dina kryddor.
Denna är tagen ur boken How to Grill av Steven Raichlen
0,6dl brunt farinsocker
0,6dl paprika pulver den söta sorten
3 msk malen svartpeppar
3 msk krossat flingsalt
1 msk hickory rökt salt (finns på de flesta stora affärer)
2 tsk vitlökspulver
2 tsk lökpulver
2 tsk sellerifrö
1 tsk cayenne peppar
Sellerifrö: Vet inte om man finner detta i Sverige, jag har köpt på mig en massa när jag har varit i USA. Men hittar ni det så meddela mig gärna var det finns. Det är värt att leta efter kan jag säga. Blanda bara ihop det hela i en skål och förvara det i en lufttät burk bland dina kryddor.